Brenden Bickerstaff fra USA har publisert en video på Facebook som viser det grufulle øyeblikket hvor han må fortelle sønnen sin at mamma er død. Nedenfor kan du lese hvorfor han deler dette hjerteskjærende øyeblikket med deg.

«Dette er til alle rusmisbrukere med barn. I dag måtte jeg fortelle min 8-år gamle sønn at moren hans er død på grunn av en overdose. Dette er virkelighetens ansikt av vår sykdom. Ikke la denne sykdommen gjøre at noen må fortelle barna dine at du er død på grunn av narkotika.

Dette er det vanskeligste jeg noensinne har måtte gjøre. Sønnen min har ikke lenger en mor, takket være heroin.

Det er vanskelig å ta inn over seg, men hør på hva jeg sier.

VÆR SÅ SNILL å skaff deg hjelp slik at ikke barna dine må lide. Dette er ikke iscenesatt. Dette er ekte. Jeg fikk noen til å filme sekvensen, slik at andre rusmisbrukere med barn kan se hva konsekvensene kan være.

Jeg har selv vært avhengig. Jeg har nå gått 94 dager uten å ruse meg. VÆR SÅ SNILL OG DEL HISTORIEN VÅR, KANSKJE REDDER DU ET BARNS LIV!»

Levert i samarbeid med Sosialnytt

Klikk LIKER for å få med deg neste sak fra Evanova!

SISTE NYTT