Melanie Tan Pelaez kommer fra Australia. Hun delte et bilde på Facebook som advarer mot hva som kan skje dersom du sover med mobiltelefonen i sengen.

Metro forteller historien om den unge kvinnen som våknet med grusomme brannmerker på armen. Hun hadde sett film på sin nye iPhone 7 mens hun lå på sengekanten. Telefonen var samtidig til oppladning, kvinnen sovnet mens hun så på filmen.

Selv skriver 34-åringen på Facebook:

– Jeg kjøpte nylig en iPhone 7. Ved et uhell sovnet jeg med telefonen i sengen mens den lå til lading. Jeg våknet av en plutselig smerte, det føltes som nålestikk i huden, jeg var nummen og hadde problemer med å puste. 

Dette er et bilde av konsekvensen ved å sovne med telefonen mens den lader. VÆR forsiktig..

Jeg har brukt iPhone i lang tid og jeg har aldri hatt noen problemer eller bekymringer, så dette var virkelig skremmende og ikke minst skuffende at slikt kan skje. 

VÆR KLAR over dette og DEL informasjonen videre.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Levert i samarbeid med Sosialnytt.

Klikk LIKER for å få med deg neste sak fra Evanova!

SISTE NYTT