Mor hadde brystmelk i kakene som hun bakte til skolen – Nå raser foreldrene!

Populære

Har du gått tom for en ingrediens når du står midt i bakingen? Det er superirriterende og av og til må man trå til og være litt kreativ. Men det som denne moren gjorde, har fått mange til å få bakoversveis.

En skoleklasse i England, skulle selge hjemmebakt for å tjene litt ekstra penger til felleskassen. En mamma, som her er anonym, skulle bake brownies. Men da hun skulle bake oppdaget hun at hun manglet melk..

@flickr

Moren hadde dårlig tid, og rakk rett og slett ikke å løpe til butikken for å kjøpe en pakke melk. Derfor bakte hun kaken ved hjelp av sin egen melk, brystmelk.

Valget hennes har skapt stor debatt og sterke reaksjoner i sosiale medier skriver britiske Independent.

Når hun skulle servere dette på skolen, skal en av de andre mødrene ha fått greie på den hemmelige ingrediensen. Og fortalte det videre.

De andre foreldrene ble kvalm av det hun hadde gjort, skriver Independent. Moren hadde selvsagt ikke tenkt seg at dette skulle komme ut, og skrev så et innlegg om saken på Facebook.

Dette skrev hun:

«Sukk. La meg prøve for tredje gang nå!! Dumme Facebook.

Jeg trenger et godt råd. Jeg laget brownies til skolen og hadde brystmelk i dem. Jeg hadde ikke tid til å løpe på butikken, og trodde ikke at det ville være så ille å bruke brystmelk. (Noen av barna kunne faktisk trenge næringen om vi skal være helt ærlige). Og det var ikke spesielt mye.

En av de andre mødrene fikk greie på dette, og har blåst det opp noe enormt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Noen forslag? 🙁 «

Innlegget har siden blitt delt på en foreldreside på Facebook, og mange som kommenterer er rasende.

En skriver ironisk: «Det var som den gangen jeg skulle lage lemonade, og laget den ved hjelp av urinen min. Jeg hadde ikke tid til å gå på butikken».

«Vet ikke hva du skal gjøre? Du skal ikke lage brownies ved hjelp av puppe-melk for hele jævla skolen. Jeg hadde aldri spist dem om de så var laget med min egen melk», skriver en annen opprørt mamma.

Hva synes du om bakverket som moren laget? Del gjerne og se hva vennene dine synes om saken også!

Levert i samarbeid med Sosialnytt!

Siste