Naboen spør om han kan holde babyen – Faren tar et bilde og rører hele verden

I en tid hvor media er overfylt av saker om krig og elendighet, er det fortsatt glimt av håp og kjærlighet. Historien om en mann som heter Cody Shugart og hans barndomsnabo, Mr. Chip er akkurat en slik historie.

Helt siden Cody var et barn, visste han at han ønsket å bli en pappa når han ble voksen. Men uten en solid farsfigur selv, syntes det å navigere på veien til livet som far som en utfordrende oppgave. Det er her Mr. Chip kommer inn i bildet.

Foto: Facebook/Aubrie Shughart

Cody fortalte aldri noe særlig om Mr. Chip til de rundt seg. Men for en stund siden gikk et bilde av Mr. Chip som holder Cody`s sønn viralt, og Cody bestemte seg da for å snakke og dele historien om hvorfor bildet var så viktig.

«Mange mennesker liker dette bildet. Så jeg vil bruke et minutt for å fortelle historien.

Milton West var min barndomsnabo. Jeg kjente ham som Mr. Chip. Han har alltid vært der for meg siden jeg var to år gammel.

Å vokse opp uten far var vanskelig for meg. Men jeg var heldig å være omgitt av mange gode menn – Mr. Chip var en av dem.»

Foto: Facebook/Cody Shughart

«Han maste på meg om hvor viktig det var med en utdannelse. Han lærte meg å ta vare på en hage. Han lærte meg å se folk for hvem de er, ikke hvordan de ser ut. Han lærte meg hvordan jeg skal behandle min mor og mange andre leksjoner om livet. Hans bidrag til meg var å gjøre meg til en god sønn, mann og nå far.

I mai fikk min kone og jeg en liten gutt som heter Bob Wayne Shugart. Da Mr. Chip og hans kone Shirley så ham, ble de forelsket i ham. De passer ham noen ganger, og vi går og besøker når vi kan. Siste gang vi var der borte sa Chip han vil bli kalt bestefar. Han sier det er hans barnebarn.

Jeg er så takknemlig for at bestefar vil være en del av livet til sønnen min. Hvis han lærer halvparten av tingene fra Mr. Chip som jeg gjorde, blir han en flott sønn, mann og far.

Hver dag leser jeg noe negativt og hvordan forholdet mellom raser er verre enn noensinne. Jeg er uenig, og jeg håper dette er en positiv kjærlig melding til mange mennesker. Dette er bare en historie. Jeg er sikker på at det er millioner av lignende historier over hele verden.»

Foto: Facebook/Cody Shughart

Så snart Cody postet dette bildet på nettet, begynte det å sirkulere rundt hele verden. På bare noen få dager har det blitt delt mer enn 367 000 ganger. Det virker som om alle ønsker å tro at vi alle sammen kan leve i harmoni – uansett bakgrunn, rase eller tro!

DEL gjerne saken videre på Facebook om du støtter den tanken! 

Klikk LIKER for å få med deg neste sak fra Evanova!

SISTE

10 år gammel jente fremfører en vanskelig låt – I løpet av sekunder snur alle dommerne stolen sin!

På sin audition for The Voice Kids Ukraine 2017 sang 10-år gamle Daneliya Tulyeshova Demi Lovato's 2015 pop ballade "Stone Cold". Det var tydelig...

Jonathan (10) fikk konfiskert mobilen sin – Da tok han innersvingen på foreldrene!

Alle som har eller har hatt tenåringer og barn i hus har nok opplevd at mobiltelefonen blir vel mye brukt. Dette svenske foreldreparet trodde...

Da vennen hans døde, ønsket han råd om hvordan man håndterer sorg. Dette svaret gir mening!

Denne teksten handler om en forvirret ung gutt som nettopp hadde mistet en nær venn. Han visste ikke hvordan han skulle håndtere sorgen, og...

Familien slapper av i bassenget da en uventet gjest dukker opp for å besøke dem

En familie som var på feire i Afrika fikk sitt livs sjokk mens de hygget seg i bassenget. Familien nøt ferien sin på et ferieanlegg...

Fantastiske bilder viser familiens hund redde guttens liv

En mor ble vekket av sønnens servicehund midt på natten, hun forsto ikke alvoret. Heldigvis gav ikke hunden Jedi opp - det reddet denne...