Rickard Nordström er en 45 år gammel lærer som jobber på en barneskole i Malmö. Den engasjerte fjerdeklasselæreren møter elevene sine om morgenen på en helt spesiell måte. Han har nemlig øvd inn en personlig måte å hilse hvert enkelt barn på når de kommer på skolen. 

«Det handler om at alle barna skal føle seg sett. Jeg synes det er viktig at hver gang barna kommer inn i klasserommet skal de få en bra start på dagen», sier Rickard til 24Malmö.

Han underviser i 4. klasse og har 24 tiåringer i klassen som alle får sin egen hilsen fra læreren om morgenen. «Noen vil bare han en klem, mens andre vil gi en high five eller en liten dans», sier han til Aftonbladet.

Rickard har lagt filmen ut på sosiale medier og den har så langt blitt vist over 500 000 ganger.

Her kan du se hvordan dagen til elevene i Rickards klasse starter 🙂

💥Att få en bra start på dagen!💥 För mig & mina elever är det oerhört viktigt att vi får en bra start på dagen! När jag hälsar eleverna välkomna på morgonen gör jag det på helt olika sätt, eleverna har nämligen själv fått bestämma på vilket sätt de vill hälsa på mig innan de går in i klassrummet. Jag tycker detta är ett oerhört trevligt sätt att börja dagen på, vi får en mer personliga start på morgonen. Samtidigt har jag anpassat mig, eleverna har fått sätta sin personliga prägel på hur de vill bemöta mig varje morgon & det är något som jag respekterar & tycker är hur kul som helst. När sen eleverna kommer in i Kunskapsfabriken hör de lite tyst musik, de sätter sig ner, lyssnar & inväntar att jag säger god morgon & välkomna till en ny kunskapsdag i Kunskapsfabriken. Morgonrutiner är oerhört bra att ha, starten är så otroligt viktig på hur resten av dagen ska bli, det är här vi startar & då vill vi ha en mjuk, fin & trevlig start som öppnar dagen på nästa möjliga sätt. Nu önskar jag alla en superhärlig dag med massvis av glädje & vänskap – BAAM!👊🏻 Kunskap, glädje & kärlek! ❤️ #kunskapsfabriken #ängslättskolan #kunskapärcoolt #kunskapärhäftigt #skola #lärare #föreläsare #inspiratör #kunskapsgodis @urskola @barnkanalen @tv4 @nyhetsmorgon @svt @youtube @orkaplugga @svtrandommix @maloueftertio #behappy #kunskaper #lärarepåinstagram #teachersofinstagram #kärlek #tillsammans #världensbästajobb #pepptalk #nytänk #positivethinking

A post shared by MagisterNordstrom (@magisternordstrom) on

Kjøp koselige plakater til hjemmet

plakatbar

SISTE NYTT