Sleip selger vil selge henne kosmetikk for hennes «aldrende» ansikt… Svaret hennes er helt genialt!

Populære

Canadiske Annick Rbsn var på flyplassen på Calgary da en kosmetikkselger stoppet henne. Han ville «hjelpe» henne med hennes begynnende rynker og fremtidige «skjønnhetsfeil»!

Mannens salgstaktikk fikk Annick til å reagere.

Hun ga den pågående mannen et svar han sent vil glemme.

Annick har delt historien på sin Facebookside. Innlegget er delt av tusener på tusener. Jeg har tillatt meg å gjøre en fri oversettelse av det:

Mannen: «Huden din ser så naturlig ut! Du bruker ikke sminke, ikke sant?»

Jeg: « … eh, nei?»

Mannen: «La meg gjette hvor gammel du er …», så sier han et tall, 12 år yngre enn hva jeg egentlig er.

Jeg: «Jeg ser så gammel ut som jeg er. Og det er helt OK, faktisk.»

Mannen: (Litt usikker på hvordan han skal svare meg) «La meg få vise deg vår ansiktsbehandling, for er du ikke flink til å ta vare på huden din nå, vil de små rynkene dine i ansiktet bli mye større. Og når du passerer 45 vil kremer ikke hjelpe lenger!»

Jeg: «Hva er galt med en kvinne som ser ut som 40?»

Mannen: «Vel, jeg kan nevne posene under øynene og smilerynkene. Kremen vår vil redusere dem på bare 15 minutter.»

Jeg: «Hva er galt med øynene mine? Jeg har en mirakel-baby hjemme og har ikke sovet ordentlig på 2 år. Så hvis det er poser under øynene, er jeg takknemlig for dem! Og mannen min og jeg ler masse. Smilerynkene er hans feil. Han elsker utseendet mitt … Jeg tror ikke jeg trenger kremen din!»

Mannen: (Litt mer stresset nå) «De er håndterbare nå, men når du blir 50, vil det være for sent å gjøre noe med slapp hud og dype rynker. Gjør du ikke noe nå, er det bare kirurgi som kan hjelpe deg.»

Jeg: «Igjen, hva er galt med at en kvinne blir eldre? Du skjønner, mannen min og jeg kan nesten ikke vente med å bli gamle sammen. Vi snakker hele tiden om hvordan vi kommer til å bli et morsomt, rynkete, gammelt par. Mannen min kommer også til å bli eldre. Det er bare slik livet er!»

Mannen: (Kikker nervøst på andre kunder som følger med på samtalen vår) «… Hvis det er prisen du reagerer på, kan jeg gi deg et spesialtilbud denne uken: Alle kremene for bare 1,200 kroner – Det er billigere enn Botox!»

Jeg: «Jeg ser fin ut nå. Jeg kommer til å se fin ut når jeg er 45 og jeg vil se fin ut når jeg er 50 fordi det ikke er noe galt med at en kvinne blir eldre! Å bli gammel er et privilegium mange ikke får oppleve. Jeg liker ikke at du markedsfører ungdommelighet i stedet for produktene dine og rakker ned på aldrende kvinner som en salgsteknikk. Nei takk! Jeg hverken vil ha eller trenger kremene dine!»

Jeg ble så provosert over fremgangsmåten hans at jeg tok et bilde av det rynkete og posete ansiktet han forsøkte å selge til.

For dette er ansiktet barna mine og mannen min elsker. Jeg tror jeg beholder det.

Annick

Siste