Kvinnen gjorde narr av 3-åringens strømper. Det mammaen da svarte er viktig!

Populære

Det er ikke mange ting som provoserer mer enn å se eller høre om barn som behandles dårlig. Ekstra provoserende er det når voksne mennesker gjør narr av barn.

Da Shona Campbell skulle hente sin 3-år gamle sønn i barnehagen hørte hun et annet barn som ertet sønnen hennes for å bruke «jentestrømper». Moren til det ertende barnet støttet og lo sammen med barnet sitt.

Man kan jo bare tenke seg til hvordan dette stakk i mammahjertet til Shona. Hun kom hjem, og skrev et innlegg om episoden på Facebook. Tusenvis av mennesker har latt seg begeistre og delt teksten hennes.

Les Shonas innlegg og del det med dine venner for å spre det viktige budskapet!

«Til moren som hentet sitt barn i barnehagen. Du tenkte kanskje at jeg ikke hørte deg, men det kan jeg forsikre deg om at jeg gjorde! Da ungen din påpekte at min sønn hadde kjærlighetshjerter på sokkene sine og hånet dem for å være «jentesokker», fikk du meg til å miste håp for denne verdenen. Du var enig, og lo med barnet ditt.

Sønnen min er 3 år gammel. Han elsker hjerter. Han elsker fargen rosa, han elsker å leke med dukker og barnevogner. Men det han elsker mer enn noe annet er å være fri til å ta sine egne valg

Han valgte selv disse strømpene i butikken, og han valgte selv å ta dem på seg i dag.

sokker
Foto: Facebook / Shona Campbell

Hvorfor skal vi lære våre barn at visse ting er for jenter, mens andre ting er for gutter? Hvis min sønn ønsker å ha på seg kjole, så får han det! Om han ønsker å gå med en stor hatt, så får han det! Og hvis han ønsker å ha på seg sokker med røde hjerter, så får han det!

Jeg oppdrar min sønn til å være den han selv ønsker å være. Av den grunn setter jeg ikke pris på mennesker som deg som erter han, forteller hva han kan ha på seg, eller dikterer hva han skal gjøre.

Dette er den perfekte alder for å lære barna sine å ta egne avgjørelser, la dem finne ut hvem de ønsker å være, ikke hvem samfunnet sier de bør være!

Foto: Facebook / Shona Campbell
Foto: Facebook / Shona Campbell

Dette er min sønn. Jeg elsker han. Elsker hjertestrømpene hans og alt! Del gjerne dette videre. Jeg ønsker virkelig at denne damen og alle andre som mener at det er okay å styre kjønn etter hvilke klær/leker de får bruke, ser dette og får et åpnere sinn.»

Levert i samarbeid med Sosialnytt

Siste