Marit Bjørgen klarer ikke å holde tårene tilbake – Norge TAKKER deg Marit!

Populære

Marit Bjørgen. Navnet er synonymt med suksess. I en årrekke har hun begeistret nordmenn med sin innsats i langrennssporet. Nå er det slutt for tidenes mestvinnende vinterolympier.

I et intervju med NRK får Marit Bjørgen spørsmålet om hvorfor hun nå velger å legge opp. Mellom tårene svarer Bjørgen:

Foto: Youtube

– Dette er en prosess som har gått over lengre tid. Jeg trodde det skulle bli enklere å fortelle det enn hva det er. Jeg kjenner jeg blir rørt, jeg gjør det. Det har jo vært en epoke i livet mitt. Jeg har holdt på i 20 år, det er over halve mitt liv. Så det er klart det er spesielt å stå her og fortelle at dette er min siste sesong som toppidrettsutøver.

Videre takker Marit Bjørgen den norske befolkningen for all støtten hun har fått gjennom tidene.

Vi er veldig sikker på at den norske befolkning også sender en stor takk til Marit Bjørgen for hennes mange skirenn som har skapt begeistring i mangfoldige tusen tv-stuer.

Se intervjuet med Bjørgen nedenfor og HYLL henne gjerne i kommentarfeltet vårt på Facebook! 

Siste